ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ-ΔΗΛΩΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ (ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΕΤΩΝ) ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΠΑ.Λ. ΕΤΟΥΣ 2021

Οι Απόφοιτοι Ημερησίων ΕΠΑ.Λ. που επιθυμούν συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση υποβάλλουν Αίτηση-Δήλωση στο Λύκειο αποφοίτησης ή στο κοντινότερο Λύκειο της περιοχής τους, από την 8η Μαρτίου 2021 ως και την 19η Μαρτίου 2021.

Η Αίτηση-Δήλωση υποβάλλεται από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο ή από νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό του, εκφράζει την αυθεντική βούληση του ενδιαφερόμενου και δεν τροποποιείται. Η Αίτηση – Δήλωση είναι καθοριστική και δεσμευτική για όλους τους υποψήφιους, που θα συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΕΠΑ.Λ. και η μη υποβολή της σημαίνει αποκλεισμό του υποψηφίου από τις εξετάσεις.

  • Ειδικότερα οι υποψήφιοι θα πρέπει να εκδηλώσουν την επιθυμία τους, στο e-mail του σχολείου grafeio.kathigitwn@gmail.com, να προσέλθουν στο σχολείο για την υποβολή της αίτησης δήλωσης.
  • Στη συνέχεια θα λάβουν από το σχολείο απαντητικό e-mail που θα αναφέρει την ακριβή ώρα και ημέρα που μπορούν να προσέλθουν στο σχολείο για την υποβολή της αίτησης.
  • Συνεπώς, οι υποψήφιοι χρησιμοποιώντας τον κωδικό SMS 3 (μετάβαση σε Δημόσια Υπηρεσία)

θα μεταβαίνουν στη σχολική μονάδα φέροντας μαζί τους το απαντητικό e-mail του σχολείου, στο οποίο θα αναγράφεται η ακριβής ημέρα και ώρα προσέλευσης (σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή), το απολυτήριο και το πτυχίο τους αν είναι απόφοιτοι, καθώς και την αριθμ. Φ.251/22933/Α5/26-02-2021 (Β’ 826) ΥΑ (ορισμός ημερομηνίας υποβολής της αίτησης αποφοίτων), σε περίπτωση που χρειαστεί να δικαιολογήσουν την μετακίνησή τους.

Για την υποβολή της Αίτησης – Δήλωσης οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους:

  1. Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή άλλο επίσημο έγγραφο από το οποίο θα μπορεί να ελεγχθεί η ταυτοπροσωπία.

Εγκύκλιος Αίτησης – Δήλωσης Αποφοίτων ΕΠΑ.Λ. https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2020/2_ΕΠΑΛ_-_ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ_ΑΙΤΗΣΗ_ΔΗΛΩΣΗ_αποφοίτων_2021_signed.pdf

Υπόδειγμα  Αίτησης – Δήλωσης Αποφοίτων ΕΠΑ.Λ. https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2020/5_ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ_1_Α-Δ_Αποφοίτου_Ημερ_ΕΠΑΛ_2021.pdf

Οδηγίες για τη συμπλήρωση της Αίτησης – Δήλωσης https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2020/6_ΟΔΗΓΙΕΣ_ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΟΣ_1_ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ_Ημερ_ΕΠΑΛ_2021.pdf

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *