ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΑ.Λ. Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 10:00 π.μ. στο κλειστό θέατρο των Ν. Μουδανιών, πρόκειται να πραγματοποιηθεί Συνεδρίαση Σχολικού Συμβουλίου του ΕΠΑ.Λ. Ν. Μουδανιών προκειμένου να εξεταστούν τα θέματα που σχετίζονται με την από Παρασκευή 16 τρέχοντος μήνα κατάληψη του σχολείου.

Προσκαλούνται να παρευρεθούν όλοι οι μαθητές/-τριες του σχολείου καθώς και οι γονείς/κηδεμόνες τους.

Από την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020, στην περίπτωση που θα συνεχιστεί η κατάληψη του κτιριακού μας συγκροτήματος, οι εκπαιδευτικοί του ΕΠΑ.Λ. Ν. Μουδανιών είναι υποχρεωμένοι (απόφαση με αριθμ. 131451/ΓΔ4/30-09-2020 ΦΕΚ 4264 Β΄/2020) να παρέχουν σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

http://www.et.gr/idocs-nph/search/pdfViewerForm.html…

Η παρουσία των μαθητών/-τριων στα διαδικτυακά μαθήματα, σύμφωνα με την παραπάνω απόφαση, είναι υποχρεωτική.

Το νέο εβδομαδιαίο ωρολόγιο πρόγραμμα λειτουργίας του ΕΠΑ.Λ. Ν. Μουδανιών, αναλυτικά ανά τάξη, τμήμα γενικής παιδείας, τομέα και ειδικότητας, βρίσκεται στο σύνδεσμο

https://drive.google.com/file/d/1FGDkYPHApykEXPOseRclV2Setl2zWROQ/view?usp=sharing

Το ωράριο των μαθημάτων της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης είναι το ίδιο που εφαρμόζεται και στη δια ζώσης διδασκαλία στο σχολείο.

Η συμμετοχή των μαθητριών/-των μπορεί πραγματοποιείται με τη χρήση του υπερσυνδέσμου (κλικ πάνω του με το αριστερό μπουτόν του ποντικιού ή με αντιγραφή και επικόλληση στον φυλλομετρητή – web browser που χρησιμοποιείτε), που βρίσκεται σε κάθε ημέρα και ώρα μαθήματος και οδηγεί στην ηλεκτρονική τάξη του καθηγητή/-τριας. Απαραίτητη προϋπόθεση η χρήση της πλατφόρμας – εφαρμογής σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης Cisco WebEx. Στη χρήση από κινητή συσκευή μπορεί να χρειαστεί να εγκαταστήσετε την εφαρμογή webex meetings.

Από τη Διεύθυνση του ΕΠΑ.Λ. Ν. Μουδανιών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *