Ευαισθητοποίηση σε θέματα βίας και σχολικού εκφοβισμού

Στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Σχολικής Ημέρας κατά της Βίας, που έχει καθιερωθεί στις 6 Μαρτίου, το Ημερήσιο ΕΠΑ.Λ. Νέων Μουδανιών πρόκειται να αφιερώσει τις δύο (2) τελευταίες διδακτικές ώρες, τη Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021 στις 12:30 μ.μ., σε δράσεις -συζητήσειςεκδηλώσεις με στόχο την ευαισθητοποίηση σε θέματα βίας και σχολικού εκφοβισμού.

Η ημέρα αυτή αποτελεί μια αφορμή για εκπαιδευτικούς, μαθητές/τριες και γονείς του σχολείου, να ανταλλάξουν σκέψεις, πληροφορίες και ιδέες και να ενεργοποιηθούν δράσεις ευαισθητοποίησης για την πρόληψη και αντιμετώπιση της σχολικής βίας και εκφοβισμού που εκδηλώνεται μεταξύ και εναντίον των μαθητών/τριών, ώστε να περιοριστούν οι δίαυλοι εκδήλωσης της βίας στη ζωή κυρίως των ανηλίκων και να αποτραπούν οι αρνητικές συνέπειες στις διαπροσωπικές τους σχέσεις.

Η παραπάνω δράση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, την προαναφερόμενη ημέρα και ώρα, αντί μαθημάτων με λήψη απουσιών, στην πλατφόρμα Webex της Cisco, στην ηλεκτρονική τάξη της ψυχολόγου του σχολείου κας Γιαννακάρα Ιωάννας με τη χρήση του συνδέσμου https://minedu-secondary2.webex.com/meet/igiannakar

Από τη Διεύθυνση του Ημερήσιου ΕΠΑ.Λ. Νέων Μουδανιών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *