Έναρξη λειτουργίας του σχολείου

Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 ξεκινά η λειτουργία του σχολικού έτους με την παρουσία των μαθητών και μαθητριών στο σχολείο.

Τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής, μεταφοράς των μαθητριών/-των το πρωί προς το σχολείο, ξεκινούν από τις αφετηρίες τους στις 07:30 π.μ. και του Sgouris Travel από τη Νέα Γωνιά στις 07:00, με Νέα Καλλικράτεια στις 07:30 και Άγιο Παύλο στις 07:35 π.μ. Όλα τα λεωφορεία ξεκινούν από τα Νέα Μουδανιά, για την επιστροφή των μαθητών/-τριών στις κατοικίες τους στις 14:00. Όλοι οι μαθητές/-τριες, και των Νέων Μουδανιών θα βρίσκονται στο σχολείο κανονικά στις 08:30 π.μ.

Οι μαθήτριες/-τες πρέπει να προσέλθουν είτε με πιστοποιητικό εμβολιασμού, είτε με πιστοποιητικό νόσησης, είτε με δήλωση αρνητικού αποτελέσματος αυτοδιαγνωστικού ελέγχου. Σε κάθε άλλη περίπτωση ο μαθητής ή μαθήτρια δεν θα γίνεται δεκτός/-ή στο σχολείο. Οι μαθητές/-τριες πρέπει να έχουν προμηθευτεί με μάσκες προστασίας του προσώπου που θα χρησιμοποιούν σε όλους τους χώρους (εσωτερικούς και εξωτερικούς του σχολείου.

Ο Αγιασμός, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, θα πραγματοποιηθεί την πρώτη ημέρα λειτουργίας, Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 στις 10:30 π.μ. από τον πατήρ Συνέσιο.

Καλή σχολική χρονιά με πολύ δύναμη σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα και με πιστή την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας της υγείας μας.

Από τη Διεύθυνση του ΕΠΑ.Λ. Νέων Μουδανιών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *