Είσοδος...

Νέα της εκπαίδευσης...

  • No feeds found!

Αναζήτηση...

Ενδιαφέρουν...

  • No feeds found!

Μαθητικός Διαγωνισμός Φωτογραφίας

Ο υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων και η ΔΔΕ Χαλκιδικής προκηρύσσουν Μαθητικό Διαγωνισμό Φωτογραφίας στα πλαίσια του εορτασμού της " Εβδομάδας Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης 12-16/10" με θέμα : " Το φυσικό περιβάλλον της περιοχής μου το Φθινόπωρο" και καλεί όλους τους μαθητές που επιθυμούν να λάβουν μέρος. Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι από 1-18 Οκτωβρίου 2015.

Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό στο συνημμένο αρχείο.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (Diagonismos.pdf)Diagonismos.pdf1261 kB

26ος Διαγωνισμός Πληροφορικής ΕΠΥ 2013-2014

Σας γνωστοποιούμε ότι η Ελληνική Εταιρεία Επιστημόνων και Επαγγελματιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΕΠΥ) σε συνεργασία με τα τμήματα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ, Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Εφαρμοσμένης Πληροφορικής Ελληνικών Πανεπιστημίων και τμημάτων Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων TΕΙ διοργανώνει τον 26ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πληροφορικής.

Για περισσότερες πληροφορίες, για τον κανονισμό διεξαγωγής και το θέμα της πρώτης φάσης του Διαγωνισμού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τις  ιστοσελίδες www.epy.gr και www.pdp.gr, καθώς και να επικοινωνούν με τα γραφεία της ΕΠΥ στο τηλ. 210-3301307 και ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Για τεχνικά θέματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τις σχολικές μονάδες της αρμοδιότητάς σας.

 

 

/

© 2012, ΕΠΑ.Λ. Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ

template joomla by JoomSpirit