Ανακοίνωση για παροχή υπηρεσιών ψυχοκοινωνικής υποστήριξης στο πλαίσιο της πράξης «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ. – Υποστήριξη Σχολικών Μονάδων ΕΠΑ.Λ.»

Ενημερώνουμε ότι εις το εξής και καθ’ όλη τη διάρκεια της τρέχουσας σχολικής χρονιάς 2018- 2019, στο πλαίσιο της πράξης «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ. – Υποστήριξη Σχολικών Μονάδων ΕΠΑ.Λ.» στο ΕΠΑ.Λ. Νέων Μουδανιών θα παρέχονται υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής υποστήριξης.
Το πρόγραμμα απευθύνεται στις μαθήτριες και τους μαθητές του σχολείου, καθώς και στους γονείς και κηδεμόνες τους, με δυνατότητα για ομαδικές και ατομικές συναντήσεις. Για το σκοπό αυτό, θα βρίσκεται καθημερινά στο σχολείο μας η αρμόδια ψυχολόγος. Τα θέματα για τα οποία μπορείτε να απευθύνεστε στην ψυχολόγο αφορούν δυσκολίες στη μάθηση και τη σχολική ζωή των παιδιών, ζητήματα συνεργασίας με το σχολείο, καθώς και ανησυχίες και προβληματισμοί γύρω από τη συμπεριφορά και το μεγάλωμά τους.
Οι ενδιαφερόμενοι γονείς/κηδεμόνες των μαθητριών/-τών μπορούν να επικοινωνούν με την ψυχολόγο Κα Αργυρούδη Φωτεινή στο τηλέφωνο του σχολείου 2373021322, τις εργάσιμες ημέρες και από 08:30 π.μ. μέχρι 12:30 μ.μ., ώστε να έλθουν σε συνεννόηση καθορισμού της συνάντησης στον ιδιαίτερο χώρο που έχει διατεθεί ειδικά για την εξασφάλιση της ιδιωτικότητας. Ελπίζουμε ότι το νέο αυτό πρόγραμμα θα συμβάλει στην επικοινωνία, τη βελτίωση των σχέσεων και την προσωπική εξέλιξη, δημιουργία και πρόοδο των παιδιών – μαθητριών/-τών μας.
Τέλος, στην περίπτωση που κάποιος γονέας/κηδεμόνας μαθήτριας/-τή ΔΕΝ επιθυμεί να συμμετέχει η μαθήτρια/-τής, του οποίου έχει την κηδεμονία/μέριμνα, σε ατομικές ή ομαδικές συναντήσεις με την ψυχολόγο, απαιτείται να το δηλώσει σχετικά στο σχολείο.
Είμαστε στην διάθεσή σας για επιπλέον πληροφορίες ή διευκρινήσεις.

Από τη Διεύθυνση του ΕΠΑ.Λ. Νέων Μουδανιών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *