Έναρξη εξ αποστάσεως σύγχρονης εκπαίδευσης για τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η εξ αποστάσεως ΣΥΓΧΡΟΝΗ εκπαίδευση, στο ΕΠΑ.Λ. Ν. Μουδανιών, αρχίζει από τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020, μόνο για τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα. Οι μαθήτριες/-τες της Γ τάξης, που έχουν ενημερώσει το σχολείο για τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου, θα λάβουν από τις καθηγήτριες/-τές τους ενημερωτικό e-mail με οδηγίες. Η εξ αποστάσεως σύγχρονη εκπαίδευση, για τα υπόλοιπα μαθήματα της Γ΄ τάξης, αλλά και για τους υπόλοιπους μαθητές/-τριες και των άλλων τάξεων, θα ακολουθήσει. Θα υπάρξει νέα ανακοίνωση.

Η εξ αποστάσεως ΑΣΥΓΧΡΟΝΗ εκπαίδευση, στο ΕΠΑ.Λ. Ν. Μουδανιών, έχει αρχίσει και θα ολοκληρωθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας (30-31/3/2020). Τα προβλήματα του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου – ΠΣΔ, όπως όλα δείχνουν, επιλύονται σταδιακά. Οι μαθήτριες/-τές που έχουν δημιουργήσει λογαριασμό στο ΠΣΔ μπορούν να ενημερώνονται, για τα μαθήματα τους, ενεργοποιώντας τον σύνδεσμο

https://eclass.sch.gr/modules/auth/courses.php?fc=1113

Μπορεί, ακόμη, να ενημερώνονται ή να παραλαμβάνουν εκπαιδευτικό υλικό και οδηγίες μέσω e-mail (όσων υπάρχουν) από τις καθηγήτριες/-τές. Οι μαθήτριες/-τές που δεν έχουν δημιουργήσει ακόμη λογαριασμό στο ΠΣΔ, πρέπει να το πράξουν άμεσα, γιατί τη Δευτέρα 30 Μαρτίου λήγει η προθεσμία.

Από τη Διεύθυνση του ΕΠΑ.Λ. Ν. Μουδανιών

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *